ОСТАННІ НОВИНИ

За неправомірний вирок суддя з Кіровоградщини відсидить 6 років

|

Суддю Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області визнано винним у скоєнні ряду злочинів та засуджено до шести років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.

Згідно повідомленню, вказана кримінальна справа за рішенням Верховного суду України задля об`єктивності розгляду була направлена до Кременчуцького районного суду Полтавської області.

“На даний час, вказаним судом колишнього працівника Феміди визнано винним у вчинені злочинів, передбачених ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) та ч. 2 ст. 375 (постановлення суддею завідомо неправосудного вироку, рішення, ухвали або постанови) КК України та засуджено до 6 років реального позбавлення волі. До набуття вироком своєї законної сили йому залишений запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд”, – йдеться в повідомленні.

Кримінальну справу було розпочато весною минулого року. Згідно повідомленню, суддя без відповідного позову, не проводячи обов`язкових судових засідань, визнав дійсним фіктивний договір про придбання нерухомості на користь третіх осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *