ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська міліція відкрила провадження, пов’язане із загибеллю школярки в Симеїзі

|

Органи внутрішніх справ Львівської області відкрили провадження після перевірки, що стосувалася загибелі у Криму школярки зі Львова. Як повідомив на брифінгу начальник ГУ МВСУ у Львівській області Олександр Рудяк, провадження порушено за ознаками злочину, що підпадає під частину першу статті 364 (Зловживання владою або службовим становищем), а отже воно стосується дій певних посадових осіб.

«Закінчується перевірка, уже порушено кримінальне провадження з приводу санаторію «Юність», де загинула дівчинка зі Львова. Найближчим часом виявлені порушення по медичних закладах і по шахраях, котрі продавали путівки, будуть до вас доведені через ЦГЗ», – сказав начальник обласної міліції.

За його словами, провадження стосується Львівщини і трьох осіб, які займалися реалізацією путівок та організацією відпочинку дітей. Також О.Рудяк зауважив, що серед осіб, які підпали під розслідування, є медики.

Нагадаємо, наприкінці травня у санаторії «Юність» в курортному місті Симеїз в Криму загинула школярка зі Львова. Дівчинка разом з трьома іншими дітьми впала з балкона. Тоді ж ще одна дитина травмувалася.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *