ОСТАННІ НОВИНИ

Біля російського консульства у Львові знешкодили «вибуховий пристрій»

|

Поблизу Генерального консульства Російської Федерації у Львові знешкодили «вибуховий пристрій»: внутрішні війська МВС України провели показове заняття поблизу Генерального консульства Російської федерації у м. Львові. Про це йдеться у повідомленні начальника групи зв`язків з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування внутрішніх військ Вадима Голуба.

Під час заходу військові правоохоронці відпрацювали алгоритм дій командирів підрозділів, військових нарядів у разі ускладнення оперативної обстановки поблизу об’єкта дипломатичного призначення, який перебуває під охороною.

У занятті взяли участь військовослужбовці внутрішніх військ, працівники ДАІ, НДЕКЦ при ГУМВС України у Львівській області. На занятті відпрацювали дії при виявленні поблизу об’єкту незнайомого предмета з ознаками вибухового пристрою. Захід проводився в рамках навчально-методичних зборів з офіцерами, які відповідають за організацію служби з охорони дипломатичних представництв. Фахівці з охорони дипломатичних об’єктів прибули до Львова зі всієї України.

«Збори проводили у Львові щоб усі учасники побачили нове приміщення роти, оновлену систему зв’язку та оповіщення та в нове службове приміщення для військовослужбовців охорони у Генеральному консульстві Російської Федерації. У новому приміщенні охорони встановили металодетектор, та окрім службових кімнат створили кімнату для громадян які очікують зустрічі з представниками консульства.», – говорить начальник служби охорони дипломатичних представництв управління з охорони важливих державних об’єктів штабу Головного управління внутрішніх військ МВС України полковник Володимир Бугаєць. 

Фото: Вадим Голуб, Фейсбук 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *