ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні “Карпати” зіграють спаринг з “Хайдуком”

|

Львівські “Карпати” в рамках тренувального збору в Словенії сьогодні зіграють товариську гру з одним із найтитулованіших клубів Хорватії “Хайдуком” зі Спліта. Як повідомляє інформаційний центр клубу, початок мату — о 19-ій годині.

Напередодні матчу головний тренер “Карпат” Олександр Севідов сказав, що не надає визначального значення спарингам з кількох причин. Передовсім тому, що а команді поки 15 польових гравців, що мало свій вплив на результат першого матчу на зборах з “Домжале”. Водночас тренер зауважив, що байдужих гравців на полі у першому матчі не було.

Також тренер зелено-білих попросив уболівальників набратися терпіння, бо зараз “Карпати” мають чи не наймолодшу команду в Прем`єр-лізі.

О.Севідов зазначив, що він не відкидає жодного гравця, однак зараз настали такі часи, що “доводиться рахувати гроші”.

“Є клуби, які можуть платити великі кошти, але їх мало, тому гравцям слід ставитися до себе більш самокритично. Якщо ти граєш в «Карпатах» і не плануєш рости, а просто хочеш отримувати хороші гроші, то немає стимулу. А внутрішній стимул має бути, бо гравців багато, клубів мало, а багатих клубів ще менше. Але хочу, щоб мене правильно зрозуміли – я не відкидаю жодного гравця. З іншого боку у нас непогана молодь. Слід дати шанс молодим, голодним до великого футболу. Може, той же Гудима стане обличчям «Карпат» на наступні 5 років. Або хлопчики 94-го року народження, які з нами тренуються. Троє воротарів працюють з величезною самовіддачею. Може, хтось до рівня збірної доросте. Побачимо” – наголосив головний тренер “Карпат”.

Фото: офіційний сайт ФК “Карпати” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *