ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко назвав прізвище «генератора тушок»

|

Юрій Луценко вважає, що подальше перебування Миколи Мартиненка у лавах опозиції ставить під загрозу саме її існування.

Про це він сказав у суботу, уточнивши на прохання журналістів той факт, що саме Мартиненко є “генератором тушок”, від якого раніше Луценко закликав опозицію очиститися.

“Я дуже добре знаю Миколу Мартиненка. І я не є йому ворогом. Але в цій ситуації, я вважаю, що подальше його перебування в опозиції ставить під сумнів усю опозицію”, – заявив він.

Луценко вибачився за різкі слова на адресу депутата і сказав, що керівництво партії “Батьківщина” повинне саме визначитися із заходами щодо Мартиненка.

“Це справа партії, я і так сказав забагато, як не для члена партії, однак я вважаю, що маю на це моральне право, бо на сьогоднішній день, не порвавши з “генератором тушок” не можна переконати людей у щирості опозиції на президентських виборах”, – зазначив політик.

“Він нагадав, що сила опозиції полягає у довірі до неї людей. А довіри бути не може, коли всі знають, що є реальні зрадники, які з`являються знову і знову, і це не лише проблема підкупу депутатів, а й проблема якості їх добору”, – підсумував він.

Як відомо, саме з постаттю Миколи Мартиненка пов`язують вихід із фракції “Батьківщина” останніх депутатів.

Українська правда

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *