ОСТАННІ НОВИНИ

Гангстери реально захопили країну – Луценко

|

Екс-міністр внутрішніх справ та політик Юрій Луценко наголосив під час презентації руху «Третя Українська республіка», що владу в Україні «реально захопили гангстери».

«Якщо в Білорусі – це режим, де керує одна людина, що вижила з розуму, то у нас це колосальна машина бандитів, суддів, олігархів, які породили цей моноліт під назвою Янукович. Не він їх породив, а власне вони його породили», – переконаний Луценко.

За його словами, ініціатива «третьої республіки» не є прив’язана конкретно до 2015 чи 2017 років. Однак, підкреслив Луценко, оминути 2015 рік він ніяк не може, рівно як і всі українці.

Але для того, щоб змінити владу і президента у 2015 році потрібен єдиний кандидат від опозиції, який на старті буде мати не менше 30% голосів.

«Перемоги не буде, якщо буде п’ять кандидатів, що матимуть по 10% голосів кожен. Янукович має 20%, які йому малюють соціологи, а ще 30% йому накинуть. І чи повірять тоді люди і підтримають опозицію, коли вони бачитимуть 30% на 15% на користь Януковича», –  сказав Луценко.

За його словами, спочатку потрібен план зміни країни і її розвитку, потім мережа людей, а вже тоді лідери. «Ми вийшли на майдан за месією без жодного плану. Я переслуховував  промови Ющенка на майдані – це дитячі балачки. Для змін спочатку потрібен план дій», – наголосив політик.

При цьому Луценко уточнив, що сам він не претендує на роль лідера чи вождя, а бачить себе радше комунікатором між політиками і людьми.

Фото: прес-служба “Народної Самооборони” 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *