ОСТАННІ НОВИНИ

Водії трамваїв перепродують використані квитки

|

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс»  застерігає водіїв трамваїв та тролейбусів  не продавати пасажирам закомпостовані квитки, інформує прес-служба Львівської міської ради. Також керівництво комунального підприємства просить пасажирів не купувати такі квитки у водіїв.

«Є такі недобросовісні водії, які на кінцевих зупинках збирають залишені у салонах вагонів закомпостовані квитки і продають їх повторно за 1 грн. Це – крадіжка, оскільки такі кошти не обліковуються і лягають у кишеню водія” – зазначив начальник відділу зборів ЛКП «Львівелектротранс» Сергій Перепелюк.

За його словами, такі дії водіїв негативно впливають на фінансовий стан комунального підприємства і запевнив, що цих водіїв намагаються зловити “на гарячому”.

“Зловити водіїв «на гарячому» є складно, але ми це робитимемо і до порушників буде застосовано адміністративно-дисциплінарну відповідальність. Просимо також пасажирів бути свідомими і не купувати таких квитків. Закликаємо купувати квитки у кіосках та терміналах, які зараз встановлюють у місті», -каже посадовець “Львівелектротрансу”  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *