ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові європейський фестиваль електронної музики

|

Завтра у Львові відбудеться грандіозний європейський фестиваль електронної музики. Виступи ді-джеїв розпочнуться о 19:30 і завершаться наступного ранку, інформує прес-служба Львівської міськради.

«У ніч з 8 на 9 червня наші синоптики ULTRASONIC радять готуватися до справжньої грози звуку та світла, шквалу емоцій та поривчастого музичного вітру з Заходу та Сходу. А медики ULTRASONIC застерігають, що кров в жилах меломанів може наблизитися до температури кипіння», – повідомила прес-секретар фестивалю ULTRASONIC Анастасія Рибицька.

ULTRASONIС – це щорічний мiжнародний фестиваль електронної музики, який вже третій рік поспіль проводиться у Львові. Цього року резиденцією фестивалю стала територія стадіону «Арена Львів».

 Спеціальні гості фестивалю — постійний резидент «A State Of Trance» Orjan Nilsen з Норвегії та Swanky Tunes з Росії, новий трек яких став офіційним саундтреком фільму «Форсаж-6». Свої сети на фестивалі зіграють ще семеро ді-джеїв. Це англійка  Claudia Cazacu, шотландець Mark Sherry, Daniel Kandi з Данії, Mark Simz з Голандії, а також українці Khordie, Tigran Oganezov та Cherry. Саме ді-джей Cherry з міста Жовті Води Дніпропетровської області став переможцем конкурсу «Відіграй свій сет на ULTRASONIC» та матиме можливість відкрити фестиваль у 2013 році.  Цей конкурс вже другий рік поспіль є чудовою можливістю для молодих ді-джеїв заявити про себе.

На фестивалі можна почути музику стилів House, Electro, Progressive, Tech, Vocal та Uplifting Trance, і все це потужністю у 120 Квт та тривалістю 12 годин нон-стоп. Для зручності учасників на фестивалі також діятимуть  бари, фуд корти, вбиральні та зони вiдпочинку. Бажаючі  також матимуть можливість придбати сувенірну продукцію, таку як футболки, кепки, браслети, івент-гіди, брелки та значки.

«Переконані та докладаємо максимум зусиль, щоб ULTRASONIC 2013 перевершив попередні фестивалі, а музика об’єднала серця українців Сходу та Заходу, Півночі та Півдня, а також  наших гостей-сусідів, це гості здебільшого з Польщі та Білорусі, частина вже приїхала до Львова та відкриває для себе красу нашого міста», – говорить організатор фестивалю Євген Кузик.

Довідка

Розклад виступiв:

19:30 – 20:15 – Cherry 

20:15 – 21:15 – Khordie

21:15 – 22:30 – Tigran Oganezov

22:30 – 00:00 – Marc Simz

00:00 – 01:30 – Swanky Tunes

01:30 – 03:00 – Orjan Nilsen

03:00 – 04:30 – Daniel Kandi

04:30 – 06:00 – Claudia Cazacu

06:00 – 07:30 – Mark Sherry

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *