ОСТАННІ НОВИНИ

19-річний львів’янин став Чемпіоном світу із кікбоксингу

|

19-річний львів’янин Микола Гавриляк став Чемпіоном світу із кікбоксингу у розділі косікі-А (аналог К-1 з дозволеними кидками на поміст рингу) серед дорослих вагою до 80 кілограм. Про це повідомляє прес-служба ТзОВ «Барком».

Перемогу львів’янин виборов на Чемпіонаті світу з кікбоксингу WPKA 2013, який тривав впродовж 26 травня – 2 червня в Афінах (Греція). Загалом участь у змаганнях взяло 650 спортсменів із 40 країн світу. За результатами Чемпіонату, Україна зайняла перше командне місце, виборовши 39 золотих медалей, 37 срібних та 36 бронзових.

Тим часом Микола Гавриляк став наймолодшим Чемпіоном світу серед дорослих. «На Чемпіонаті Микола переміг спортсменів з Чехії, Греції та Туреччини. Це була велика і довгоочікувана перемога, Кікбоксингом Микола займається із 8 років. А у житті це звичайний молодий хлопець, який працює у львівській сільськогосподарській компанії «Барком», – розповів тренер Миколи Роман Кардаш.

Із перемогою з Чемпіонату повернулася також львів’янка Катерина Тарновська. Спортсменка виборола золоту медаль Чемпіонату Світу з кікбоксингу WPKA2013 року.

 

Джерело фото: прес-служба ТОВ “Барком”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *