ОСТАННІ НОВИНИ

Більшість абітурієнтів завтра здаватиме англійську

|

Завтра, 8 червня, відбудеться зовнішнє незалежне оцінювання з чотирьох іноземних мов. Абсолютна більшість учасників тестування обрали для складання тест з англійської, повідомляє Освіта.ua.

Традиційно найбільшою популярністю серед абітурієнтів користується англійська, для участі у тестуванні зареєстровано 91 202 абітурієнта. Близько 5 тисяч учасників складатимуть тести з німецької, французької та іспанської мов.
Завдання тестів поділені на різні форми, кожна з яких має власну схему оцінювання. Максимально можливий результат за виконання усіх завдань тесту з іноземних мов дорівнює 56 тестовим балам.
Усі тести зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов у 2013 році складаються з трьох частин: читання, використання мови та письмо.
Упродовж 120 хвилин учасники ЗНО з іноземних мов мають розв’язати 43 тестових завдання. Останнє завдання тесту передбачає створення власного висловлювання у письмовій формі за запропонованою комунікативною ситуацією.
У відповідності з програмою зовнішнього незалежного оцінювання, згідно з якою визначений зміст тестів ЗНО з іноземних мов, обсяг письмового висловлювання має складати не менш ніж 100 слів.
Тестування з іноземних мов розпочнеться 8 червня об 11 годині. Допуск учасників до пункту тестування буде здійснюватись з 10.15 до 10.50. За необхідності зверніть увагу на маршрути доїзду до пункту тестування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *