ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники хочуть зовсім припинити рух на трасі Червоноград–Броди

|

Перевізники збирають підписи під зверненням до Львівської ОДА і транспортної інспекції. У листі, який за попередніми даними вже до кінця цього тижня доправлять у Львів, попереджають, що рух дорогою Червоноград-Броди припинять зовсім. Причина – суцільні ями на автошляхах. Про це інформує сайт vishnevskij.

За словами червоноградських водіїв автобусів, чи не кожен рейс у «радехівському» напрямку завершується ремонтами транспортних засобів. Машини просто не витримують бездоріжжя. Більше того, досі жодних робіт з ремонту цієї дороги не було. Тож, аби не наражати на небезпеку себе та пасажирів, перевізники вимагатимуть у владців дозволити їм припинити перевезення.

Траса Броди–Червоноград – державного значення, протяжністю 53 км, не ремонтували її вже років 15. Дорога проходить повз 18 населених пунктів Радехівського району, в яких мешкає майже 23 тисячі осіб. Між тим, незабаром усі вони можуть бути відірвані від світу. Нині у деякі села навіть «швидка» не їде. На червоноградській автостанції нам повідомили, що через поганий стан доріг на Львівщині автобуси постійно спізнюються, а водії неохоче сідають за кермо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *