ОСТАННІ НОВИНИ

Яценюк каже, що на “подонків” з його фракції влада виділила 100 мільйонів доларів

|

Лідер фракції Батьківщина Арсеній Яценюк заявляє, що влада виділила 100 мільйонів доларів для дискредитації його політичної сили. Про це він заявив “Українській правді” в п’ятницю.

“Вони вже виділили з бюджету 100 мільйонів доларів на мою фракцію. І робота іде дуже активно”, – сказав Яценюк.

Він додав, що “ціни на скуповування депутатів піднялися”.

“Ви ж бачили, що наші заявили: починали з 3 (мільйонів), потім підняли до 5, потім до 7, а на сьогодні вже 10 мільйонів”, – зазначив він.

“Вони працюють жорстко і виключно по “Батьківщині”, але думаю, що потім підуть по інших (опозиційних фракціях)”, – додав Яценюк.

За словами Яценюка, завданням влади є розкол фракції “Батьківщина”.

На питання, скільки ще людей найближчим часом можуть вийти з фракції “Батьківщина”, Яценюк сказав: “Я не знаю, скільки у фракції подонків і не можу заглянути кожному у душу. Я знаю, що люди, які клянуться на Біблії, повинні мати в собі щось людське”.

Водночас він запевнив, що фракція встоїть попри тиск.

Коментуючи заяву Володимира Купчака, який вийшов з фракції у четвер, про те, що Яценюк нібито особисто погрожував йому фізичною розправою, той  сказав:

“Я не встиг (пригрозити), але мені дуже хотілося б дати йому по морді. Я знаю, що він взяв 5 мільйонів доларів і збрехав народу України, коли поклав руку на Біблію і прийняв присягу. Він пішов з фракції, тому що він – політична проститутка”.

Українська правда

Фото: PHL 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *