ОСТАННІ НОВИНИ

Москаль накопав, що Каськіва виключили з вишу за пиятику (документ)

|

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль.

За його словами, в автобіографії Владислава Каськіва вказано, що «в 1991-1992 роках останній навчався на історичному факультеті Чернівецького державного університету, і був відрахований з політичних мотивів».

«Цей факт зацікавив, тим, що на період навчання і відрахування р. Каськіва з Університету (1992 рік), Президентом України був Леонід Кравчук. Відомо також, що це єдиний Президент України, за часів правління якого не було жодного переслідування з політичних мотивів», – зазначив Москаль.

«Тому я вирішив перевірити цю інформацію, звернувшись за відповіддю до Чернівецького державного університету ім. Юрія Федьковича. Згідно з відповіддю Університету, дійсно з 1 серпня 1991 Каськів був зарахований студентом 1-го курсу історичного факультету денної форми навчання», – написав нардеп.

«Але 11 грудня 1992 року наказом по Університету Владислав Каськів був відрахований з 2-го курсу історичного факультету за організацію пиятики і втрату зв´язку з університетом (тобто не відвідував і прогулював заняття)», – повідомив Москаль.

Також, за його словами, наказом по університету від 2 вересня 1993 Каськів «був відновлений студентом 2-го курсу Університету історичного факультету заочної форми навчання, і знову відрахований з Університету в 1994 році за втрату зв´язку з університетом і знову за прогули».

«У біографії, наявній у відкритих джерелах, говориться що в 1992-1997 роках пан Каськів навчався на філологічному факультеті педагогічного університету ім. Драгоманова, що не співпадає з відповіддю Чернівецького державного університету ім. Юрія Федьковича», – підсумував Москаль.

Нагадаємо, працюючи на чолі Держагентства з інвестицій та управління національними проектами, Владислав Каськів був замішаний у скандалі з LNG-терміналом. Зокрема, 26 листопада було підписано угоду між держпідприємством «LNG-термінал» та іспанською Enagas SA, дочірньою компанією Gas Natural Fenosa, про створення консорціуму з будівництва терміналу для прийому скрапленого газу. Проте пізніше з´ясувалося, що підписав договір Джорді Бонвехі не має жодного стосунку до Gas Natural Fenosa, а є бізнесменом з Барселони, який багато років пропрацював лижним інструктором.

Коментарі

Джерело фото: PHL

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *