ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Лисичанська захопили міську раду

|

Як інформують Коментарі, учасники акції протесту висунули вимоги до міської влади про відставку Лисичанської міської ради та в.о. міського голови.

Протестувальники перебувають у малому залі засідань Лисичанської міськради з 11 години вчорашнього дня.

Секретар міської ради Михайло Власов повідомив присутніх про те, що ні сьогодні, ні завтра сесія депутатів проводитися не буде.

Але лисичанці «мають намір стояти до кінця і не залишають сесійну залу, поки не будуть виконані їхні вимоги».

Разом із тим депутати Лисичанської міської ради, ці дії розцінюють як хуліганські. Депутати зазначають, що відмовившись залишити будівлю Лисичанської міської ради після 17:00 «мітингувальники грубо порушили громадський порядок і режим роботи органів місцевого самоврядування».

Крім того, як зазначили в прес-службі міськради, депутати звертають увагу «на хамську поведінку учасників акції».

Нагадаємо, 17 травня 2013 року в Лисичанську пройшов мітинг, на якому жителі міста протестували проти закриття міських підприємств. Того дня учасники мітингу вимагали від керівництва міста відновити промисловість міста, а разом із нею і робочі місця. У разі ігнорування вимог, учасники акції обіцяли ініціювати розпуск міської ради.

А представники КПУ заявили про безстрокову акцію протесту «Стоп руйнуванню промислового виробництва».

За інформацією комуністів, у Лисичанську скорочення торкнулися працівників ПрАТ «ЛІННИК», ПАТ «Лисичанський склозавод «Пролетарій» та чотирьох шахт – «Мельникова», «Новодружеська», «Привольнянська» і «ім. Г.Г. Капустіна».

За матеріалами «Луганськ.Коментарі», «Час пик», прес-служби Лисичанської міськради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *