ОСТАННІ НОВИНИ

До Унівського монастиря звезли понад 200 незахищених дітей з Львівщини

|

З нагоди Дня захисту дітей 45 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та інших соціально незахищених категорій відвідали село Унів, Перемишлянського району Львівської області. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської області.

Захід проведений за участю капеланів місії «Центр опіки Сиріт» ЛА УГКЦ, волонтерів ЦОС  «Руки Допомоги», БО «Разом для молоді», відділу у справах дітей департаменту гуманітарної  політики Львівської міської ради, ГО «Дитячий альпійський рух України».

Загалом в Уневі зібралося більше 200 дітей Львівської області. Це вихованці Львівської загальноосвітньої школи-інтернату №2, НРЦ “Мрія”, Винниківського та Червоноградського інтернатних закладів, група дітей із Золочева, дитячий хор церкви Петра і Павла, діти які відвідують заходи проекту “Духовний світ дитини” та ін.

В автобусі для дітей керівники дитячої організації “Дитячий  альпійський рух України” проводили екскурсійну розповідь та різні краєзнавчо-пізнавальні конкурси.

В селі Уневі група дітей взяла участь в Божественній літургії у храмі Блаженних Клементія і Леонтія, теоретичному та практичному занятті на тему: “Віра – довіра”.

Після смачного обіду у спеціально обладнаних військових наметах, було проведено цікаву пізнавальну екскурсію на території Унівського монастиря одним із монахів. Спеціально запрошені на цей захід волонтери допомагали у проведенні командних руханкових ігор та у проведенні квесту навколо території монастиря. Наприкінці заходу прозвучало заключне слово від організаторів заходу та роздано дітям солодощі, які власноруч приготували учні кулінарного училища міста Золочева.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *