ОСТАННІ НОВИНИ

УКУ запрошує на благодійний фольк-баль «Перелаз’»

|

2 червня Український католицький університет запрошує на VI благодійний фольк-баль «Перелаз’». Про це повідомляє прес-служба УКУ.

Вже традиційний Благодійний фольк-баль УКУ – це можливість зібрати кошти для наповнення Фонду навчальних стипендій ім. митрополита Андрея Шептицького. Фонд покликаний підтримати талановитих та успішних студентів Університету, що опинилися в матеріальній скруті, аби забезпечивши їм якісні та комфортні умови навчання.

Фольк-баль «Перелаз’» відбудеться у філософсько-богословському факультеті Українського католицького університету (м. Львів, вул. Хуторівка, 35а). Початок о 17:00.

Зірковими гостями цьогорічного балю стануть народні артисти України Тарас Петриненко і Тетяна Горобець та гурт Rock–H. Також традиційно відбудеться  благодійна лотерея та аукціон, на якому будуть представлені твори мистецтва відомих українських митців Михайла Демцю,  Петра Сипняка, Ігоря Романка, Сергія Савченка, Юрія Коха, Анни Атоян, Володимира Богуславського та інших.

Завдяки доброчинним пожертвам минулого року на Благодійному фольк-балі було зібрано  близько півмільйона гривень для підтримки талановитих та малозабезпечених студентів Українського католицького університету. Тоді «Перелаз’» зібрав понад сто п’ятдесят представників підприємницьких кіл Львова, Тернополя, Києва і став справжнім родинним святом.

Отримати перепустку на Баль або почути відповіді на свої запитання Ви зможете, зателефонувавши за номером: (098) 2532199, (067) 6726228, 240-99-40 (231) чи безпосередньо завітавши за адресою: вул. І. Свєнціцького, 17, офіс №311 (відділ розвитку).

P.S. «Вишиваний» стрій-код, усмішки та гарний настрій – обов’язкові умови Вашої участі у Балю.

Фото: УКУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *