ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині учні зібрали для дітей з вадами слуху майже 70 тисяч грн

|

Майже 70 тисяч гривень зібрали на Львівщині на обладнання для лікарень України та закупівлі слухових апаратів для допомоги дітям з вадами слуху під час благодійної акції «Серце до серця» – «Почуй світ». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

До участі в акції залучились волонтери з числа учнів шкіл, члени органів учнівського самоврядування. Учні загальноосвітніх навчальних закладів активно відгукнулись на проблеми щодо лікуванням хворих учнів-однокласників.

Так за рішенням органів учнівського самоврядування передано хворим дітям доброчинні внески: у Самбірському районі 26 186 грн., у Стрийському районі 8 561 грн., у Бориславі 2 500 грн., у м. Червонограді 19 509 грн., Сихівському районі Львова 7 008 грн., Франківському районі м. Львова 2 426 грн., Шевченківському районі м. Львова 2 600 грн.

Найбільше коштів під час проведення акції зібрано у Червонограді, Трускавці та Бориславі.

Організатори акції відзначають участь учнівських, педагогічних колективів державного ліцею з посиленою військовою підготовкою імені Героїв Крут, Добромильської спеціальної школи-інтернату, Великолюбінської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, санаторної школи-інтернату № 1, Лопатинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, Самбірського державного педколеджу ім. І. Филипчука, обласного центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді, обласного дитячого еколого-натуралістичного дитячого центру та колективу обласного інституту післядипломної педагогічної освіти у Всеукраїнській акції «Серце до серця».

Всього під час Всеукраїнської благодійної акції зібрано кошти у сумі 190 375 грн.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *