ОСТАННІ НОВИНИ

Два роки команда грає потворно погано — Дячук-Ставицький

|

Саме так прокоментував в.о. головного тренера “Карпат” Юрій Дячук-Ставицький рішення керівництва клубу виставити на продаж 19 гравців, пише FootBoom.com.

Сказали, що протягом двох років команда виступає потворно погано. Ті гравці, які вже досить давно знаходяться в команді, і свої обов`язки, прописані в контракті практично не виконують. Виконують тільки пункт про отримання зарплати. А інші пункти – щодо виконання роботи та гри у футбол, вони не виконують. Ось і все: коротко і ясно” – заявиви він.

За словами тренера, зараз клуб шукає нових виконавців, хоча зрозумілим є і те, що частина із виставлених на продаж футболістів залишитсья в “Карпатах.

Про те, які ще рішення були прийняті на зборах і як далі будуть працювати і розвиватися “Карпати” журналісту овідав виконуючий обов`язки головного тренера команди Юрій Дячук-Ставицький. 
“Займаємося, шукаємо футболістів …Тим більше, самі розумієте, всі ці гравці, названі в числі 19-ти, не підуть. Хтось з них у будь-якому випадку в команді залишиться” – сказав тренер.

За його словами, серед цих футболістів є “непогані хлопці”, котрі усвідомлюють свої помилки і розуміють завдання, які перед ними ставлять.
“Багато хто з них усвідомлюють свої помилки, зрозуміють завдання, які перед ними стоять, і прийдуть в клуб – будуть розмовляти з керівництвом щодо того, що хочуть працювати в Карпатах, обговорять, як і на яких умовах працювати будуть” – наголосив Дячук-Ставицький.

Також він сказав, що нових виконавців будуть шукати як серед клубних вихованців, так і серед легіонерів. 

Нагадаємо, сьогодні було оголошено про те, що “Карпати” виставляють на продаж 19 футболістів .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *