ОСТАННІ НОВИНИ

"Південний" приймає чемпіонат Львова з карате

|

25-26 травня у Львові  проходитиме відкритий Чемпіонат міста з кіокушинкай карате серед дітей та молоді. Як повідомляє прес-центр ТВК «Південний», учасниками змагань стануть близько 430 спортсменів 1997-2005 років народження. Змагання проходитимуть у спортивному комплексі «Грація» (ТВК «Південний» вул. Щирецька, 36). Офіційне відкриття змагань  відбудеться у суботу, 25 травня, о 13 годині.

За словами головного судді змагань, заслуженого тренера України з кіокушинкай карате Сергія Мутіна, у перший день змагатимуться діти, для багатьох з котрих змагання такого рівня є дебютними. У другий день змагань змагатимуться старші і досвідченіші спортсмени.

Окрім вихованців львівського  спортивного клубу «Канку», в Кубку братимуть участь команди з кіокушинкай карате із Львівської, Хмельницької, Волинської областей України.

«Для нашого спорткомплексу велика честь приймати такі потужні  змагання з карате, адже заклад будувався  для того, щоб підвищити якість проведення подібних змагань у Львові. Також приємною новиною для львів’ян є те, що вже з вересня спортивний клуб «Канку» тренуватиме дітей та молодь у стінах саме нашого спорткомплексу», – розповідає директор спорткомплексу «Грація» Ганна Лащук.

Вхід для усіх відвідувачів вільний.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *