ОСТАННІ НОВИНИ

Азаров вважає Перший національний єдиним об`єктивним телеканалом

|

Прем`єр-міністр Микола Азаров вважає телеканал “Перший національний” єдиним об`єктивним телеканалом. Про це він сказав під час зустрічі зі співачкою Златою Огневич, інформує Ukranews.com

Під час зустрічі представник Першого національного телеканалу розповів, що під час фіналу “Євробачення” практично кожен 4-й українець його переглядав і було констатовано високі рейтинги.

У відповідь на це прем`єр нагадав, що колись поставив завдання, щоб Перший національний став найрейтинговішим телеканалом в країні.

“Для нас дуже важливо, щоб єдиний об`єктивний в країні канал … а Перший канал справді максимально об`єктивний, ми ніколи не нав`язуємо Першому каналу жодних точок зору і хочемо, щоб на ньому завжди були представлені різні точки зору і щоб він був цікавий глядачам, і щоб за абсолютно об`єктивними характеристиками вийшов на перше місце”, – сказав Азаров.

При цьому він звернувся до присутніх на зустрічі представників інших телеканалів з проханням не ображатися на його думку.

Нагадаємо, нещодавно український прем`єр розповів, що в молодості підробляв журналістом. Азаров додав, що не з чуток знає цю роботу і з великою повагою ставиться до журналістської роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *