ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочато конкурс студентських та аспірантських наукових робіт про Голодомор

|

До 80-х роковин Голодомору-геноциду 1932—1933 років в Україні Громадський комітет із вшанування пам’яті жертв Голодомору оголошує конкурс наукових студентських та аспірантських робіт про Голодомор 1932—1933 років як геноцид українського народу. Про це повідомили у прес-службі Центру досліджень визвольного руху.

Організатори пропонують молодим науковцям дослідити такі теми: особливості та наслідки Голодомору в окремих регіонах чи населених пунктах; Голодомор у свідченнях очевидців; опір геноцидній політиці; взаємодопомога і порятунок голодуючих; соціальні, економічні, демографічні, психологічні аспекти Голодомору; Голодомор у національній пам’яті.

Конкурс має на меті посприяти дослідженням історії Голодомору 1932—1933 років серед молодих науковців та актуалізувати громадську думку щодо геноциду українців.

Роботи приймають до 1 жовтня. Переможці конкурсу (у двох групах: студентські та аспірантські) будуть відзначені дипломами та заохочувальними грошовими преміями (1-е місце — 2 000 грн, 2-е місце — 1 000 грн, 3-є місце — 1 000 грн).

Детальніше про умови участі читайте за посиланням.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *