ОСТАННІ НОВИНИ

До дня захисту дітей у Львові відбудеться акція «За поцілунок – дітям на дарунок»

|

Вже четвертий рік поспіль з нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Львові проведуть благодійну акцію «За поцілунок – дітям на дарунок». З 24 до 31 травня у центральній частині міста та біля вищих навчальних закладів можна буде зустріти волонтерів зі скриньками, які прийматимуть благочинні внески в обмін на поцілунок у щічку. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Кожен охочий зможе не лише допомогти тим, хто справді цього потребує, а й поспілкуватись із симпатичними волонтерами та отримати багато позитивних емоцій. Допомога багатодітним сім’ям буде справою не лише корисною, а й приємною як для перехожих, так і для самих волонтерів», – зазначають організатори акції, представники ГО «Борець».

У такий спосіб організатори намагаються звернути увагу широкого загалу до складного становища багатодітних сімей.

1-2 червня волонтери завітають до 30 багатодітних сімей із привітанням до Міжнародного дня захисту дітей та вручать подарунки. Попередньо учасники ГО «Борець» відвідували багатодітні сім’ї, спілкувались з ними та дізнавалися про їхні потреби. Тому цьогорічний набір подарунків буде особливим для кожної сім’ї і вони отримають те, чого зараз найбільше потребують. Звісно ж не обійдеться без солодощів та іграшок.

Додамо, у суботу, 25 травня, поцілунки будуть роздавати лідери громадських організацій Львова, а 26 травня у ролі волонтерів-цілувальників спробують себе зірки шоу-бізнесу.

Організатори закликають небайдужих хлопців і дівчат ставати волонтерами акції.

Організатор заходу: ЛОГО «Борець». Проект реалізовують за підтримки Львівської міської ради. Солодкі подарунки надає фабрика «Світоч».

У 2010, 2011 та 2012 роках було зібрано загалом 36 тисяч гривень. Подарунки отримали 35 малозабезпечених багатодітних сімей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *