ОСТАННІ НОВИНИ

За такого закону ми будемо тільки вчитися і здавати документи – перевізник

|

За такого закону ми будемо тільки вчитися і здавати документи – перевізник

 Ухвалення проекту закону “Про автомобільний транспорт” в його теперішньому вигляді унеможливить роботу дрібних вантажних перевізників  і є спробою загнати під крило великих фірм, заявив сьогодні на прес-конференції заступник голови Вільної профспілки вантажних перевізників Олександр Іванишин.

 “З цього проекту випливає, що ми будемо тільки вчитися і здавати документи, а не працювати, бо вимоги, які висувають до перевізників, часом нагадують анекдот” – сказав він.

 За словами Іванишина, проект спрямований на монополізацію ринку великими фірмами і на те, щоби відрізати від роботи дрібних перевізників та змусити їх іти найманими працівниками до тих же мнополістів.

 Зі свого боку голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський  наголосив, що йдеться про низку фірм у сфері вантажних перевезень, пов`язаних із сильними світу цього. На прохання журналістів він сказав, що це фірми, пов`язані з екс-спікером Володимром Литвином,  Сергієм Тігіпком та одним із синів чинного президента.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *