ОСТАННІ НОВИНИ

ТВК «Південний» збирає франшизи

|

Проект «Власний бізнес» спільно із ТВК “Південний” 27 травня 2013 року проведуть бізнес-конференцію власного бізнесу та франчайзингу у Львові. Цей проект покликаний розкрити можливості франчайзингу для львівських підприємців. Це один із масштабніших заходів, присвячених франчайзингу, які коли-небудь проводили у Львові. Про це повідомляє прес-центр ТВК «Південний».

Серед доповідачів конференції – провідні експерти ринку франчайзингу в Україні – Андрій Кривонос, голова директорату Асоціації франчайзингу України, та Олександр Ногачевський, віце-президент Федерації розвитку франчайзингу України. Їхні виступи будуть присвячені розвитку франчайзингу в регіоні і питанням вибору найкращої франшизи для розвитку бізнесу. В основній частині конференції відбудуться презентації франшиз, що розглядають Львів, як перспективне місто для ведення бізнесу, і активно шукають регіональних партнерів.

Відвідати захід запрошують всіх підприємців регіону, які прагнуть розпочати чи розширити власний бізнес на засадах франчайзингу. Під час конференції вони матимуть змогу вживу почути про всі нюанси франчайзингового бізнесу та поставити конкретні запитання франчайзерам, які презентуватимуть власні відомі бренди.

На конференції будуть представлені франшизи магазинів італійського бренду сорочок “7 Camicie”, магазинів джинсового одягу “Garcia”, магазинів жіночого одягу “Петро Сорока”, магазинів взуття “Ti Amo”, магазинів одягу “Helen-A”, кінотеатрів “Жовтень”, виномаркетів “Поляна”, магазинів розвиваючих іграшок “Маленький Сократ”, кафе “Baskin Robbins” та інших.

Час проведення: з 11.00 до 16.00

Початок реєстрації: з 10.00 (кількість місць у конференц-залі обмежена, тому відвідувачам необхідно попередньо зареєструватись за телефоном: 067-7395956 або надіслати свої ПІБ і номер телефону на е-мейл [email protected]).

Захід відбудеться у конференц-залі готелі “Південний”. Участь у бізнес-конференції є безкоштовною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *