ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові задумались над захистом прав дітей

|

Вчора, 21 травня, працівники центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, cлужби у справах дітей, представники сфери охорони дитинства та усі церковні конфесійні структури Львівської області взяли участь у науково-практичному семінарі «Захист прав дітей». Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

Метою семінару було поглиблення у суспільстві свідомості про відповідальність за виховання молодого покоління у дусі християнської моралі, захист прав дітей з богословської точки зору, практична реалізація міжнародного та вітчизняного законодавств щодо захисту прав дітей, впровадження теоретичних та практичних напрацювань кожною конфесією.

Учасники семінару представили свої теоретичні напрацювання та практичні дії щодо захисту прав дітей та наголосили на важливості об`єднання зусиль державних та церковних структур для поглиблення та розвитку оптимальної стратегії захисту прав дітей, збереження традиційної української сім’ї та пошанування гідності дитини.

«У руках фахівця із соціальної роботи знаходиться людське життя, тому велике значення мають його душевні якості і мотиви, котрими він керується в своїй діяльності. Існують гарні метафори, які можуть бути чудовим способом передати віру і надію. Один з них – вислів Матері Терези: «Якщо ви почнете судити людей, у вас не залишиться часу для того, щоб їх любити», – зазначає Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *