ОСТАННІ НОВИНИ

За добу митники вилучили півтори тонни мийних засобів

|

Упродовж доби працівники митного поста «Рава-Руська» на Львівщині вилучили майже півтори тонни мийних засобів, інформує прес-служба головного управління Міндоходів України у Львівській області.

Зафіксовано три аналогічні випадки порушення митних правил, коли у салоні та багажному відділенні автомобілів серед особистих речей везли товар, який перевищував неоподатковувану норму.

В одному з них громадянин намагався перевезти понад500 кгзасобів побутової хімії, серед яких були пральні порошки різних марок, а також рідкі засоби для прання та миття посуду. В іншому випадку наш співвітчизник віз майже700 кгпрального порошку різних виробників. Ще200 кганалогічного товару було виявлено в третьому автомобілі.

Усі ці громадяни порушили встановлений відповідно до Митного кодексу порядок проходження митного контролю, адже прямували смугою руху «зелений коридор» з товарами, які треба було декларувати.

За цими фактами, за ознаками ст. 471 Митного кодексу України, складено протоколи про порушення митних правил. Товари затримано до рішення суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *