ОСТАННІ НОВИНИ

Зарплатні борги за квітень зменшилися на 4,8 млн. грн.

|

За квітень борги із виплати зарплатні на Львівщині скоротилися на 4,8 млн грн.. Як інформує прес-служба Львівської ОДА, про це під час селекторної наради з питань погашення заборгованості із заробітної плати повідомив голова ЛОДА Віктор Шемчук.

«Станом на 1 травня 2013 року загальна сума боргу становить 57,2 млн. гривень. Порівняно з початком року досягнуто зменшення на 1,1 млн. грн., а упродовж квітня заборгованість скоротилась на 4,8 млн. грн.», – повідомив керівник області.

Як розповів Віктор Шемчук, основними боржниками є державні економічно активні підприємства  та приватні підприємства-банкрути. Він також додав, що проблемними є ДП «Львівський науково-дослідний радіотехнічний інститут», котре підпорядковане державному концерну „Укроборонпром”, а також підприємства, які обслуговують вугільну промисловість.

 «За сприяння „Укроборонпрому” та Міненерговугілля у вирішенні питання із заборгованістю цих підприємств, ми зможемо дотриматись графіків погашення заборгованості з виплати заробітної плати», – запевнив очільник ЛОДА.

Фото: прес-служба ЛОДА 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *