ОСТАННІ НОВИНИ

Шанси Злати Огнєвич на перемогу зростають

|

Українська учасниця Євробачення Злата Огнєвич стрімко набирає популярності серед глядачів, про що свідчать результати голосування, пишуть Коментарі. Ці голосування не є офіційними, хоча досить авторитетні. Водночас і професіонали високо оцінюють шанси українки на перемогу в пісенному конкурсі Євробачення.

Наразі букмекери також переглянули свої оцінки шансів на перемогу Злати Огнєвич – з третьої позиції вона перемістилася на другу.

Глядацькі симпатії до Огнєвич, згідно з опитуваннями, також продовжують зростати. Шанси українки на перемогу також високо оцінюють і журналісти, яких опитували в прес-центрі міжнародного конкурсу Євробачення-2013. Основна боротьба за перше місце, за оцінками журналістів, розгорнеться між трьома претендентками: українкою Златою Огнєвич, росіянкою Діною Гаріповою і данкою Еммілією де Форест.

Попри високі шанси на перемогу Злата все ж дуже нервує: «Я так нервувала в зеленій кімнаті, очікуючи результати голосування, мало не заплакала. Я втратила туфлі. Мій бек-вокаліст Клівленд Воткісс у кінці ніс мене на руках. Я почувалася Попелюшкою. Ігор (велетень, який виносив Злату Огнєвич на сцену на руках) сказав, що він ніколи не почувався таким щасливим, як сьогодні», – поділилася співачка на прес-конференції.

Нині Злата кожну вільну хвилину присвячує репетиціям – вона і учасники її команди використовують кожну вільну хвилину і будь-який куточок готелю для відпрацювання номеру, який буде представлений у фіналі конкурсу.

Фінал конкурсу Євробачення-2013 відбудеться у суботу, 18 травня. Пряму трансляцію можна буде побачити на телеканалі Перший національний о 22:00.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *