ОСТАННІ НОВИНИ

Ветеранам УПА виплатять грошову допомогу

|

Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук підписав розпорядження “Про затвердження Порядку виплати адресної грошової допомоги ветеранам Української Повстанської Армії, вдовам (вдівцям) політв’язнів і вдовам (вдівцям) ветеранів Української Повстанської Армії”. Текст розпорядження оприлюднено на сайті Львівської ОДА.

Як вказано у документі, розпорядження підписано на виконання вимоги бюджету області та рішення облради „Про затвердження Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2011-2013 роки”.

Згідно з цим розпорядженням, адресну допомогу виплатять вказаним категоріям в сумі 370 грн. Така виплата передбачена раз на рік.

Допомогу виплачує Центр моніторингу соціальних програм та контролю за призначенням і виплатою пенсій та допомог департаменту соціального захисту населення згідно з поданими управліннями праці та соціального захисту (управліннями соціального захисту) населення виконкомів міських рад міст обласного значення та райдержадміністрацій списків одержувачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *