ОСТАННІ НОВИНИ

Власникам приватних будинків нагадують про прибирання подвір’їв

|

КП «Адміністративно-технічне управління» намагається привернути увагу власників приватних будинків до потреби дотримуватись правил благоустрою щодо утримання своїх присадибних ділянок. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

На сьогоднішній день КП «Адміністративно-технічне управління» разом з районними адміністраціями проводить обстеження стану благоустрою мікрорайонів малоповерхової житлової забудови з присадибними ділянками, які перебувають у приватній власності громадян. Наразі вже 22 власникам приватних будинковолодінь скеровано вимоги усунення порушень Правил благоустрою. Повторними обстеженнями засвідчено виконання вимог, тому протоколи про адміністративне правопорушення не складались.

«Якщо внаслідок обстеження виявляють проблеми в утриманні приватних територій, власникам територій, на яких виявлено невідповідність правилам благоустрою, надсилають звернення з пропозиціями навести лад на своїй присадибній ділянці. Якщо ж власники не реагують на ці звернення, то до них можуть бути вжиті заходи адміністративного впливу.

Утім, як показує практика, львів’яни є свідомі і виконують вимоги, розуміючи, що коли гарно, то і самим приємно і загальне обличчя міста є красивим», – наголошує директор КП «Адміністративно-технічне управління» Інна Свистун.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *