ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський волейбольний клуб «Барком» пробився до Суперліги

|

Львівський волейбольний клуб «Барком» вийшов у волейбольну  Суперлігу. Такий спортивний прорив став можливим завдяки перемозі львів’ян у двох останніх перехідних  матчах. 13 травня із рахунком 3:1  ВК «Барком» розгромив харківську “Юридичну академію”. Не поступилися львів’яни своїм супротивникам і сьогодні. Гра із харківською командою завершилася із загальним результатом 3:2, на користь «Баркому». Про це повідомляє прес-служба ВК «Барком».

Спочатку сьогоднішнього матчу фортуна відвернулася від львів’ян. Перший сет хлопці завершили поразкою – 20:25. Аналогічним був і другий сет. Його львів’яни пройшли із  рахунком 19:25. Та справжня гра розпочалася у третій партії. «Барком» та «Юридична академія» йшли фактичного нога в ногу. Однак львів’яни таки змогли вирвати перемогу, завершивши третій сет із  рахунком 28:26. Наступні ігри лише підкреслили лідерство «Баркому». Хлопці впевнено йшли до перемоги. Тож підсумок четвертого сету -25:18. Завершальний, п’ятий сет, минув із рахунком 15:9.

Відтак, за результатами перехідних матчів, ВК «Барком» потрапляє у волейбольну Суперлігу. Вперше за роки незалежності волейбольна команда зі Львова досягла таких результатів та отримала право представляти наш край у волейбольному Чемпіонаті найвищого дивізіону. «Це колосальний результат для львівського волейболу. Тепер у Львові сформувалася команда, яка є взірцем для наших дитячих та юнацьких волейбольних команд. Крім того мешканці нашого міста та області отримали можливість познайомитися із найкращими волейбольними командами України,  які тепер приїжджатимуть до нас на матчі», – наголосив віце-президент Львівської обласної федерації волейболу Володимир Левків.

«Найтяжчою була третя партія. Вона стала переломною у всій грі. Хлопці  непросто зібрались, а змогли максимально  прислухатись до порад тренерів», – резюмував результат гри головний тренер  ВК «Барком» Віктор Михальчук.

Тим часом, за словами президента ВК «Барком» Олега Барана, уже восени на мешканців нашого міста чекають матчі волейбольної Суперліги  за участю ВК «Барком». «Сьогодні ми переживаємо фактично історичну подію. «Барком» розпочав нову сторінку волейбольної історії. Направду кожного з нас переповнюють радісні емоції, що наші волейболісти виправдали сподівання вболівальників та попри поганий старт показали усю свою міць та  силу волі на шляху до перемоги», – наголосив Олег Баран.

Фото: Михайло Дашкович 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *