ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати облради хочуть почути звіт Шемчука

|

На наступному засіданні сесії Львівської обласної ради, яке відбудеться 16 травня, депутати розглянуть питання про звіт голови Львівської обласної державної адміністрації Віктора Шемчука щодо здійснення у 2012-2013 роках делегованих обласною радою повноважень. Цю пропозицію озвучив сьогодні на президії обласної ради голова фракції ВО «Свобода» Андрій Холявка, повідомляє прес-служба партії.

Члени президії від ВО «Свобода» також запропонували низку інших питань до порядку денного. Зокрема, голова комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації Олексій Балицький ініціював заслухання звіту міського голови Львова Андрія Садового про використання коштів обласного бюджету, виділених у 2012 році на рекультивацію Львівського (Грибовицького) міського сміттєзвалища, а також заслухати інформацію голови ЛОДА Віктора Шемчука про стан вирішенням проблем, пов’язаних зі сміттєзвалищем. Він також запропонував розглянути питання про ситуацію на Стебницькому гірничо-хімічному підприємстві “Полімінерал”. Як відомо, Фонд державного майна готує підприємство до приватизації. Зміна назви стала підставою для того, щобианулювання всіх ліцензій і дозволів підприємства та припинення фінансування з державного бюджету. Працівники залишилися без заробітної плати, а підприємство не має змоги здійснювати природоохоронні заходи, що неминуче призведе до екологічної катастрофи.

Депутат-свободівець Володимир Чехут запропонував заслухати на сесії звіт генерального директора комунального підприємства «Галсільліс» про виконання статутних зобов’язань.

Голова комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Ярослав Качмарик ініціював заслухання інформації управління Державного казначейства у Львівській області про виконання зобов’язань.

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *