ОСТАННІ НОВИНИ

Злата Огнєвич стартує на Євробаченні з піснею Gravity

|

Стартує 58-й за рахунком пісенний конкурс «Євробачення», що відбувається у шведському місті Мальме. Сьогодні ввечері підкорюватиме музичні смаки Європи й українка Злата Огнєвич з піснею «Gravity», що можна перекласти як тяжіння .

Загалом за перемогу могли б змагатися 50 країн, але: Польща, Португалія, Боснія і Герцеговина, Чехія, Словаччина, Туреччина, Андорра, Ліхтенштейн, Люксембург, Марокко та Монако цього року від участі в конкурсі відмовилися, передовсім – з міркувань економії.

Чим підкорюватимемо Європу:

Злата Огнєвич, яка виступить у першому півфіналі під 7-м номером. Дівчина володіє не лише неймовірним голосом, а й вражаючими зовнішніми даними. До слова, днями представницю України визнали найкрасивішою конкурсанткою «Євробачення-2013».

За попередньою інформацією, Злата виступить у кремовій приталеній сукні. Позаду неї розташуються чотири потужні бек-вокалісти: Енн Бейлі-Сімонс, Холлі Петрі, Клівленд Уоткісс з Великої Британії і Даша Мінєєва з України. Вони мають величезний досвід співпраці зі знаменитостями світового рівня – від Стіві Вандера до Боба Ділана.

Трек «Gravity» написав композитор Михайло Некрасов, який робив в 2004 році аранжування до переможної пісні Руслани «Wild Dances». Текст до пісні – творіння Карена Кавалеряна, який також був автором слів до пісень Ані Лорак «Shady Lady» і Діми Білана «Never Let You Go».

Та й сама постановка обіцяє бути казково цікавою.Номер для співачки готує головний режисер-постановник багатьох шоу телеканалу СТБ, керівник StarLight Films Максим Литвинов. На сцену нашу співачку винесе українець Ігор Вовковинський – найвища людина, яка живе у Сполучених Штатах. Сценічний велетень, символізує внутрішню силу Злати, яка допомагає їй подолати перешкоди на шляху до мрії.

Про шанси:

Ставки на Україну досить високі. Ще кілька тижнів тому Златі пророкували 5 – 7 місце на цьогорічному Євробачені, проте що ближче до фіналу конкурсу, то її шанси зростають.

За останніми оцінками букмекерів, українська співачка входить до трійки фаворитів конкурсу. Очолює рейтинг співачка з Данії Емілі де Форест, Огнєвич – на другому місці, і замикає трійку фаворитів норвезька співачка Маргарет Бергер.

Цікаво, що українка та датчанка разом потрапили в перший відбірний тур. Окрім того не варто недооцінювати й конкурсантки з Росії – Діни Гаріпової, що впевнено «переслідує» лідерів.

Про курйози:

На генеральній репетиції у Огневіч виникли технічні проблеми. В українки відмовили навушники, які дозволяють артисту чути фонограму. Співачка самотужки перервала виступ. Ймовірно навушники «пошкодив» наш богатир, який виносив Злату й ненавмисне зачепив дріт, що був прикріплений на її спині… За декілька хвилин інцидент було вичерпано і Злата продовжила виступ.

Нагадаємо, що півфінали «Євробачення-2013» відбудуться 14 і 16 травня, а фінал пройде в суботу, 18 травня 2013 року.

Швеція отримала право провести конкурс завдяки перемозі Loreen з піснею «Euphoria» на «Євробаченні-2012», що проходило в Баку 22-26 травня.

Фото: Еurovision

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *