ОСТАННІ НОВИНИ

Сніг відрізав від світу 73 населені пункти області

|

Станом на 06.00 год. 30 березня 2013 року рух на автодорогах державного значення забезпечений у два напрямки, інформує прес-служба головного управління ДСНС у Львівській області.

На дорогах місцевого значення  відсутній або затруднений доїзд до 91 населеного пункту, з них  повністю до 73 населених пунктів та  частково до 18:

– Бродівський район – 35 повністю та 12 частково;

– Золочівський район – 35 повністю та 6 частково;

– Радехівський  район – 3 повністю.

Внаслідок відключення ліній електропередач без електропостачання залишилось 15 населених пунктів, з них 13 повністю та 2 частково (Бродівський район – 7 повністю, Золочівський район – 5 повністю та 1 частково, Перемишлянський район – 1 повністю та 1 частково.

Основні зусилля пожежно-рятувальних підрозділів Головного управління під час ліквідації стихії, зосередженні на здійсненні заходів з евакуації автотранспорту та наданні допомоги людям.

В ніч з 29 на 30 березня підрозділами ДСНС України здійснено буксирування 103 автотранспортних засобів в тому числі 3 автобуса, надано допомогу 207 особам.

Всього до виконання аварійно-рятувальних робіт від підрозділів ДСНС України, які дислокуються на території Львівської області було залучено – 99 чол. та 29 од. техніки.

Від МО України залучено 4 од. техніки та 11 чоловік особового складу, якими здійснено буксирування 5 автомобілів.

Фото: головне управління ДСНС у Львівській області 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *