ОСТАННІ НОВИНИ

Львів`ян просять не паркувати автівки на вулицях

|

Міська влада Львова закликає водіїв не паркувати з порушенням свої авто, оскільки це заважає роботі снігоприбиральної техніки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Якщо, за прогнозами,  опади снігу будуть до 10-12 см – це вже дійсно надзвичайна ситуація. І в такій ситуації ми будемо робити все, щоб, в першу чергу, працював громадський транспорт. Закликаємо не  виїжджати на машинах без зайвої потреби, бо зайва кількість машин не дозволяє своєчасно і якісно провести прибирання. Особливо прошу  не паркувати автомобілі на вулицях. Бо припаркований автомобіль не дозволяє потужній техніці пройти і якісно очистити від тої великої кількості снігу, на який ми сподіваємося.

У такому місті, як Львів, снігоприбиральній техніці значно краще працювати в нічний період, коли вільні вулиці. В центральній частині пустити техніку в денний період, коли запарковано багато машин, – це практично неможливо. У нас техніка працює в двозмінному режимі. Є запас паливно-мастильних матеріалів, є запас піскосуміші, є водії, які працюють позмінно і найбільший акцент робиться на нічний період», – зазначив Володимир Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *