ОСТАННІ НОВИНИ

Голландці вчать працівників мерії приймати правильні рішення

|

У рамках проекту «Підвищення управлінської цілісності Львівської міської ради»  щовівторка відбуваються тренінги для працівників міської ради. Їхня головна мета – навчити та переконати службовця завжди приймати морально правильні рішення, якими потрібно послуговуватись у щоденній роботі. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

«Вважаю, що такі навчання дійсно необхідні для працівників ЛМР, оскільки часом існує багато неоднозначних ситуацій, які потребують не тільки знання законодавчої бази для прийняття правильного рішення, а й залучення певних моральних якостей, про що не потрібно забувати. Матеріал подано стисло, зрозуміло, багато часу приділено обговоренню проблематики, що є, на мою думку, важливим фактором, адже, як кажуть, у суперечці народжується істина. Думаю, такі навчання потрібно проводити частіше і вони мають охоплювати більше часу, аніж один день», – зазначила заступник начальника Центру надання адміністративних послуг Оксана Сарабаха. 

На думку голландських експертів, які переконані у ефективності проекту, через деякий час проведення морально орієнтованого навчання врешті-решт з’явиться обережність у прийнятті рішень в межах роботи Львівської міської ради. Такі рішення будуть все більше впливати на дотримання законності та прав мешканців міста, що сприятиме загальному благу міста. В довгостроковій перспективі це підвищить рівень довіри в організації, як зсередини, так і ззовні міської ради.

У рамках проекту навчання пройшли близько вже 80 працівників міської ради.

Нагадаємо, проект «Підвищення управлінської  цілісності Львівської міської ради»  фінансується коштом ЄС. Його реалізують Інститут міста, Львівська міська рада, організація Governance and Integrity Netherlands та кафедра філософії Українського Католицького Університету.  Тривалість проекту — 32 місяці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *