ОСТАННІ НОВИНИ

В Академії Сухопутних військ обрали офіцерів честі

|

В Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулась традиційна військово-патріотична акція «Офіцер честі», яка  започаткована у видовому навчальному закладі майже десять років тому і не має аналогів у Збройних Силах України, як, зрештою, і в інших силових структурах держави. Про це повідомляє медіа-група Академії СВ.

Цього року за право бути визнаним найкращим змагалися 24 офіцери. Визначали найкращих представників офіцерського корпусу у шести номінаціях: «Кращий начальник кафедри», «Кращий науково-педагогічний працівник», «Кращий науковець», «Кращий офіцер курсантського підрозділу», «Кращий молодий офіцер» та «Кращий офіцер підрозділу забезпечення».

Ритуал нагородження вже давно став традиційним, і його не перший рік порівнюють з добре відомою церемонією вручення голлівудських «Оскарів». На знак перемоги кращі у своїй номінації офіцери отримують пам’ятну статуетку у вигляді мармурової колони увінчаної пальмовою гілкою та емблемою Академії. А кожен із учасників акції, яким цього разу не пощастило, отримує диплом.

Варто відзначити, що імена переможців до останнього моменту тримають у суворій таємниці й оприлюднюють лише після розпечатування на сцені конверта із їхнім прізвищем усередині. Через це процес нагородження завжди надзвичайно емоційний.

Переможцем у номінації «Кращий молодий офіцер» став начальник військового стрільбища Міжнародного центру миротворчості та безпеки,  випускник Академії сухопутних військ  2012 року лейтенант Ігор Русин.

Звання «Кращий офіцер курсантського підрозділу» у запеклій боротьбі здобув начальник навчального курсу факультету аеромобільних військ та розвідки майор Олександр Онищук.

Статуетку академічного «оскара» у номінації «Кращий офіцер підрозділів забезпечення» отримав командир роти матеріально-технічного забезпечення капітан Юрій Дуб’як.

«Кращим науково-педагогічним працівником» став старший викладач кафедри розвідки підполковник Ігор Польцев.

Почесний титул «Кращий науковець» присвоєно заступнику начальника кафедри озброєння та військової техніки кандидату технічних наук, старшому науковому співробітнику  підполковнику Анатолію Андрієнку.

А у номінації «Кращий начальник кафедри» переміг начальник кафедри фізичного виховання, спеціальної  фізичної підготовки та спорту, кандидат наук фізичного виховання та спорту, доцент, майстер спорту України, заслужений тренер України підполковник Сергій Романчук.

Під час вшанування номінантів та переможців цьогорічної акції, яке відбулось у Центрі культури та дозвілля вишу, гостей та учасників розважали творчі колективи Академії, лауреат міжнародних та Всеукраїнських фестивалів авторської та патріотичної пісні Іван Шерстюк. Запальним галицьким гумором підняли настрій всім присутнім хлопці з студії «Могорич», а виступ скрипаля-віртуоза, срібного призер шоу «Україна має таланти» та фіналіста проекту «Хвилина слави», Олександра Божика не залишив байдужим жодного з присутніх.

Фото: Медіагрупа Академії СВ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *