ОСТАННІ НОВИНИ

Азарову подарували атлас доріг Львівщини

|

Прем’єр-міністру Миколі Азарову подарували атлас доріг Львівської області, повідомляє прес-служба ЛКО НРУ.

«Прем’єр має побачити сітку наших автодоріг, адже він робить вигляд що не знає про їх стан», –  заявив сьогодні, 19 лютого, депутат обласної ради від Народного Руху України Олександр Ганущин.

Стан  автодоріг  державного значення, в  тому числі тих, що були за мільярдні  кошти відремонтовані під  час підготовки до ЄВРО 2012, сьогодні вже вражає  кількістю ям та вибоїн. «Очевидно, що йдеться не просто  про  недогляд  посадових  осіб Укравтодору за процесом ремонту автошляхів, а  й системні зловживання та розкрадання державних коштів», –  заявив  з  трибуни Олександр Ганущин.

Депутат  також  нагадав, що нещодавно прем’єр-міністр Азаров звернувся зі  своєї сторінки у Фейсбуці з проханням надавати інформацію про стан дорожнього  полотна  «з  тим, щоб допомогти дорожникам» з контролем та виконанням робіт.

Враховуючи катастрофічний   стан  низки  доріг державного  значення,  які  незабаром  мало  чим відрізнятимуться від комунальних,  депутат  запропонував  подарувати  Азарову  атлас  доріг Львівщини, з метою «підвищення  його поінформованості» про стан та сітку автошляхів Львівщини.

Депутат також  звернувся з депутатським запитом на адресу прокурора Львівської області  щодо його реагування на стан укладки дорожнього полотна та контроль за виконанням робіт на одному з відтинків траси «Львів-Шегині» роботи, на якому проводилися у минулому році.

Фото: LUFA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *