ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині у січні видано майже тисячу ліцензій на роздрібну торгівлю алкоголем і тютюном

|

У січні 2013 року регіональним управлінням Департаменту САТ ДПC України у Львівській області видано 993 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами. Про це повідомили у прес-службі ДПС у Львівській області.

При планових показниках надходжень до місцевого бюджету плати за ліцензії на право оптової торгівлі, експорту (імпорту), виробництва спирту, роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами за січень в сумі 2,66 млн. грн., фактичні надходження склали 3,18 млн. грн., або 119,8%.

У січні працівники регіонального управління Департаменту САТ ДПC України у Львівській області перевірили одного суб’єкта господарювання, який здійснює оптову торгівлю алкогольним и напоями та тютюновими виробами, а також 12 роздрібних торговців алкоголем та тютюном.

В ході проведення перевірок було виявлено 16 порушень. Зокрема, 3 випадки торгівлі алкогольними напоями за цінами нижчими від мінімальних роздрібних цін, 2 – торгівлі тютюновими виробами за цінами вищими від встановлених максимальних роздрібних цін, 2 – зберігання алкогольних напоїв/тютюнових виробів з підробленими марками акцизного податку чи без них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *