ОСТАННІ НОВИНИ

Лукаса не взяли на збори через неправильну поведінку – Дедишин

|

Одного з провідних футболістів «Карпат» Переса Лукаса не взяли на збори в Туреччину через його поведінку на минулих зборах, повідомив на прес-конференції генеральний директор клубу Ігор Дедишин.

«Його відсутність пов’язана з тим, як він себе поводив на попередніх зборах. Це рішення дисципліраного плану і не пов’язане з його контрактом», – наголосив І.Дедишин.

За його словами, гравець проголосив, що не бажає продовжувати контракт з клубом. Відтак «Карпати» вимагають  від легіонера виконання чинного контракту, дійсного до кінця 2013 року.

Також Дедишин наголосив, що Лукас перебуває під впливом свого агента.

«Агент Родрігес Фернандес Ловелле  робить все, щоби Лукас пішов з «Карпат» вільним футболістом і знайшов інший клуб, а агент на цьому заробив свої гроші. При цьому агент вів переговори й тоді, коли до закінчення контракту було півтора року», – сказав І.Дедишин.

Представник клубу наголосив, що єдина офіційна пропозиція щодо Лукаса надійшла від швейцарського «Люцерна», однак клуб та гравець її відхилили.

Інтерв’ю, що їх дає медіа агент Лукаса, Ігор Дедишин назвав шантажем, аби клуб пішов назустріч вимогам агента продати іспанця якомога дорожче.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *