ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройдуть змагання з велосипедного туризму «Snow bike – 2013»

|

24 лютого у парку ім. І.Франка вже традиційно відбудуться змагання з велосипедного туризму, які відкриють велотуристичний сезон 2013 року. Організатори змагань – клуб велосипедного туризму «Колесо вітрів» та відділ фізичної культури та спорту Львівської міської ради, інформує прес-служба ЛМР.     

«У програмі змагань учасників очікують вже традиційні дистанції: «велокрос» та «тріал», тобто подолання природних перешкод. А також вперше буде додано іще один етап – «Трембіта». Це етап, де велосипедист, крім технічних навиків водіння велосипедом, може показати і фізичні», – зазначають організатори змагань «Snow bike – 2013».

Взяти участь у змаганнях можуть не лише професійні спортсмени, але й усі ті, хто небайдужий до двоколісного транспорту. Для цього необхідно до 23 лютого відправити свої дані (прізвище, ім’я та рік народження) на електронну адресу: [email protected] .Довідка

Початок заходу о 11.00 год, місце проведення – парк ім. І.Франка, поблизу пам’ятника І. Франку. Додаткова інформація за тел. (067) 368-32-80, Олександр та на сайті www.kolesovitriv.lviv.ua.

Програма змагань на 24 лютого, неділя:

10.00-11.00 – реєстрація учасників, нарада ГСК, показ дистанції, жеребкування

11.00 – відкриття змагань,

11.30 – 15.00 – змагання на  дистанціях тріал та велокрос згідно Умов змагань,

15.00 – підведення підсумків змагань, нагородження переможців змагань

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *