ОСТАННІ НОВИНИ

Частина перевізників письмово запевняє, що автобуси їздитимуть у звичному режимі

|

Як зазначено у листах від двох перевізників, які обслуговують міські автобусні маршрути, автобуси сьогодні курсуватимуть у вечірній час у звичному режимі, відповідно до договорів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Відповідні листи сьогодні надійшли на ім’я міського голови Львова Андрія Садового від ПАТ «Львівське АТП-14630» та ЛК АТП №1. Як зазначив директор ТзОВ «Міра і К» Микола Шкурган, їхнє підприємство також зараз готує відповідного листа. Відтак, маршрути підприємства працюватимуть у вечірній час.

Нагадаємо, львівські перевізники, вимагаючи підвищення тарифу на перевезення у міських маршрутках, вирішили кардинально скоротити час перевезень в автобусах.

Відповідно до заяви Координаційного комітету повноважних представників трудових колективів та профспілкових організацій автотранспортних підприємств м. Львова, планувалось, що  починаючи з 18 лютого міські автобусні маршрути щоденно працюватимуть лише до 20 год. 30 хв., а кількість автобусів на найбільш збиткових маршрутах буде зменшена.

В подальшому, з 1 березня ц. р., додатково мала бути припинена робота на автобусних маршрутах в години відсутності масових перевезень – з 10.00 год. до 15.00 год.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *