ОСТАННІ НОВИНИ

Cихівчан пригощатимуть гарячою кавою і даруватимуть листівки

|

У понеділок, 18 січня, о 08.30 год. відділ соціальної роботи Сихівського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведе вуличну акцію до Дня спонтанного прояву доброти, повідомляє прес-служба ЛМР.

На маршрутній зупинці «Іскра» та на пішохідному переході біля торгового комплексу «Шувар» працівники відділу і волонтери будуть пригощати перехожих гарячою кавою та даруватимуть листівки. Як зазначають організатори свята, справжня доброта не повинна чекати похвали або подяки.

«Львів –  місто доброзичливості. Львів’яни  завжди готові подарувати радісну усмішку  та тепло ніжних обіймів. Уолдо Емерсон казав: «Скільки в людині доброти, стільки в неї і життя». Нехай у нашому житті будуть тільки радісні і веселі дні, а в душах – світло  любові та доброти», – говорить Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Свято спонтанного  прояву доброти має нетривалу  історію. Його поява пов`язана з  ініціативою міжнародних благодійних  організацій, які вирішили об`єднати під гаслами доброти всіх людей планети — незалежно від їх громадянства, віросповідання та національної приналежності.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *