ОСТАННІ НОВИНИ

Переможців конкурсу на автобусні перевезення визначать 20 лютого

|

14 лютого  під керівництвом заступника  голови-керівника апарату Львівської  облдержадміністрації Івана Груника відбулось засідання обласного конкурсного комітету з розгляду конкурсних пропозицій та прийняття рішення про визначення переможця конкурсу на автобусних маршрутах загального користування. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

Під час засідання  присутні заслухали інформацію робочого органу щодо результатів перевірки конвертів №1, поданих перевізниками-претендентами для участі у конкурсі, оголошеному в газеті «Високий Замок» від 24.12.2012 № 241.

Зокрема, було проінформовано, що на конкурс  виставлено 33 маршрути загального користування, які згруповані в 17 об’єктів. На 9 об’єктів конкурсу перевізники не подали заявок, натомість на обслуговування окремих  маршрутів претендують два і  більше перевізників.

За  результатами засідання Іван Груник доручив робочому органу конкурсного  комітету провести остаточну оцінку конкурсних пропозицій-перевізників та згрупувати претендентів за об’єктами.

Засідання конкурсного комітету, на якому буде визначено переможців конкурсів, призначено на 20 лютого 2013 року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *