ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк запропонував послу Канади інвестиційні проекти

|

14 лютого, голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним послом Канади в Україні Троєм Лулашником. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

На початку зустрічі Михайло Костюк зазначив, що зараз між двома країнами напрацьовано багато ефективних програм і висловив надію, що така співпраця буде розвиватися і в майбутньому.

«Приємно також відзначити, що велика команда очільників канадських вишів перебуває сьогодні у Львові, щоб поділитися своїм досвідом у галузі освіти та науки. Наші вищі навчальні заклади – одні із давніх, з багатою історією, а «Львівська політехніка», – це інженерний виш, який є одним із найстаріших не лише в Україні, але й у Європи. Наші студенти мають велике бажання не лише отримати якісну освіту, але й обмінятися досвідом зі своїми ровесниками з інших держав, і, особливо, з Канади», – розповів голова Львівської облдержадміністрації.

Михайло Костюк також наголосив, що ініціативи, започатковані у межах співпраці з Канадською агенцією міжнародного розвитку, надзвичайно цікаві як для студентів, так і для обласної влади загалом: «Маємо надію, щоб на базі цих ініціатив вдасться розпочати новий етап розвитку наших відносин».

Керівник області також запропонував реальні інвестиційні проекти, зокрема створення ефективного молочного стада.

«Ми готові надати інвестиційні майданчики для створення та вирощування молочного стада, використовуючи той позитивний досвід, технології і генетику, яка використовується в Канаді. Також цікаво продовжувати діалог у розвитку місцевих громад, адже ми активно працюємо в секторі проектування і розбудови різних проектів щодо економічного розвитку та прогнозування нашої території. І тут також враховуємо позитивний канадський досвід», – підсумував голова Львівської облдержадміністрації.

Фото: прес-служба Львівської ОДА 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *