ОСТАННІ НОВИНИ

Для львівських рестораторів організували освітній проект «Resto Camp 2013»

|

З 2 до 4 лютого на базі готелю «Дністер» у Львові тривав триденний тренувально-освітній проект «RESTO CAMP 2013». Програма зібрала понад 100 практикуючих та майбутніх  рестораторів, а також топ-менеджерів і керівників ресторанного бізнесу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Учасники програми послухали низку доповідей на актуальні теми та обговорили основні проблеми ресторанного бізнесу, а також під керівництвом менторів, поділившись на команди, розробляли концепції успішних ресторанів відповідно до отриманих завдань.

«Велика увага при розробці концепцій ресторанів приділялася архітектурному рішенню і плануванню предметного декору і дизайну. З цими завданнями учасникам Кемпа допомогли впоратися архітектори та дизайнери. Серед них – Денис Беленко, генератор ідей, творчий натхненник і засновник «Бюро Беленко», автор і творець ряду успішних ресторанів Європи. А також Йова Ягер і Ірина Клебанова, Андрій Балбек і архітектурне бюро «Атмосфера», бюро KleyDesign, Соболєва&Сторожук та інші», – зазначає ресторатор, організатор «RESTO CAMP» Ігор Сухомлин.

Переможцем заходу одноголосно обрали команду під керівництвом Олексія Зіміна. Всі члени команди, окрім безцінного досвіду, нових знань, навичок та безлічі цікавих та корисних знайомств, отримали можливість безкоштовно взяти участь у наступних проектах RESTOPRAKTIK. Спеціальні номінації, створені медіа-партнерами проекту – журналом про дизайн «Салон» і популярним Інтернет-порталом Вeintrend були присуджені проектам «Вілла Западловського» і «Даха Львова». Неофіційний приз глядацьких симпатій отримала команда менторів та організаторів за свій позаконкурсний проект – концепцію ресторану «Щорс».

Менторами Rest Camp 2013 у Львові виступили такі знакові постаті Індустрії Гостинності Росії та України як головний редактор московського видання «Афіша-Їжа», телекухар НТВ, випускник кулінарної школи Cordon Bleu, автор літературних бестселерів по гастро-ресторанній тематиці і куратор кухні в кафе «Ragout», Москва Олексій Зімін; співвласник і генеральний директор ресторанної групи «Системи швидкого харчування» розвиваючої власні бренди за системою франчайзингу (мережі «Піца Челентано», «Пузата Хата», ресторани «Кумпель», «Дарвін» та ін.) Марк Зархін; керуючий партнер мережі «Торро Гриль» (Москва)  Кирило Мартиненко; автор ідеї і господиня кафе «Хачапурі», генеральний директор «Галереї» Аркадія Новикова, постійний редактор кулінарної колонки видання «Menu Magazine» Тетяна Мельнікова; співвласник і директор з маркетингу групи авторських ресторанів «ФЕСТ» Юрко Назарук;  власник консалтингової компанії fedoriv.com, бюро «Karandash Design», співвласник агентства «Escape Digital» (серед клієнтів – ресторанна компанія «РЕСТА», мережа  fun food Крила, м’ясний ресторан «BEEF») Андрій Федоров.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *