ОСТАННІ НОВИНИ

Президентська команда знову рятуватиме Львів від зриву єврочемпіонату?

|

Команда президента взяла в свої руки підготовку у Львові до «Євробаскет-2015» у зв’язку з тим, що влада міста не спроможна провести та організувати чемпіонат на належному рівні. Про це заявив заступник голови Львівської обласної організації Партії регіонів Богдан Хруставчук.

Зокрема він зазначив, що ситуація, яка сьогодні склалася довкола підготовки  до Чемпіонату Європи з баскетболу – 2015 у Львові нагадує підготовку до «ЄВРО-2012», коли за ініціативи міського голови усіх потенційних інвесторів просто порозганяли і врешті будувати стадіон почали за кошти міста, яке досі у боргах.

У коментарі газеті «Ратуша» Богдан Хруставчук зазначив, що міська влада вже «доконтролювалася» з проведенням «ЄВРО-2012» , яке ледь не зірвалося поки не втрутилися уряд і Президент.

«Зараз ситуація, думаю, така сама. Наш мер так хоче контролювати цей процес, що всякими правдами і неправдами обвів, так як це він уміє, технічно і грамотно, культурно і професійно, наших депутатів навколо пальця. До речі, затверджена ухвала, прийнята 7 лютого, є нелегітимною, адже вона мала б пройти усі профільні комісії, мали б наперед бути підготовлені всі документи», – розповів Богдан Хруставчук.

Він зазначив, що у зв’язку з тим, що наші міські керманичі бажають нажитися на проведенні «Євробаскету», ситуацію у свої руки взяла більш надійна структура – команда Президента. Доказом цього є те, що сьогодні, 14 лютого, за дорученням голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка, відбулася робоча нарада щодо визначення місця будівництва спортивного комплексу для проведення «Євробаскету-2015», де були визначені можливі ділянки для майбутнього будівництва.

« Обласна державна адміністрація взяла на себе обов’язки по організації «Євробаскет» – 2015, адже, враховуючи скандальні земельні оборудки нашого мера Андрія Садового, йому не можна довіряти таку відповідальну місію як проведення єврочемпіонату. У цьому ми переконалися і під час підготовки до «Євро-2012» , – наголосив Богдан Хруставчук.

Він також нагадав, що не лише в Києві стало відомо про незаконні дії мера Львова, діяльністю Андрія Садового та його підлеглих зацікавилися і правоохоронні органи. Зокрема, сьогодні прокуратура Львова оприлюднила офіційну вимогу скасувати незаконне рішення виконкому ЛМР щодо забудови парку «Снопківський».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *