ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові німці проводять семінар для столярів та малярів

|

Проект GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення  старої частини міста Львова»  в співпраці з фондом Ебергарда Шьока проводить з 12 до 15 лютого наступний семінар підвищення кваліфікації для столярів та малярів. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Тема семінару – «Опрацювання плісированих поверхонь, лакування та фарбування методом напилення». Семінар підвищення кваліфікації проводиться в новій майстерні Львівського вищого професійного художнього училища, що облаштована найсучаснішим лакувальним обладнанням. В рамках цього семінару будуть опрацьовуватися як ґрунтовні теоретичні знання, так і практичні навички для роботи на лакувальному обладнанні.

«Обробка глазурованих поверхонь, лакування та фарбування розпилювачами чи методом безповітряного розпилення стає все важливішою темою в столярній та малярній справах, як в навчанні спеціалістів, так і на фабриках та виробництві. Таким чином ми хочемо поділитися нашим досвідом роботи в Німеччині в галузі столярства з українськими колегами», – розповів керівник семінару, експерт з реставрації дерева Крістоф Юнґганс.

Місце: лакувальна кімната Львівського вищого професійного художнього училища, вул. Широка, 79.

Час: 12.02.-15.02.2013, щодня з 9.00 до 16.00 год. Керівники: Крістоф Юнґганс, Давід Юнґганс.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *