ОСТАННІ НОВИНИ

Костюк дотиснув Садового з ділянкою під баскетбольну арену

|

Сьогодні, 14 лютого, за дорученням голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка, відбулася робоча нарада щодо визначення місця будівництва спортивного комплексу для проведення «Євробаскету-2015» під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Івана Груника. Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.

Під час наради директор департаменту містобудування та архітектури  Львівської міської ради Андрій Павлів  офіційно  передав директору ТзОВ «БК  «Політехніка –Галичина» Кирилу Погостінському  пакет документів для вибору місця розташування багатофункціональної спортивної арени для проведення фінального турніру чемпіонату Європи 2015 року з баскетболу.

На розгляд інвестора передані  містобудівні обґрунтування на дві земельні ділянки: одна – між стадіоном «Арена Львів» та кільцевою дорогою, інша – в межах вул.Кульпарківська 226 – Ряшівська Проектована.

У зв’язку із стислими термінами  – всі арени та інші пов’язані  з Євробаскетом-2015 об’єкти мають  бути готові та введені в експлуатацію не пізніше грудня 2014 року – попередні  дослідження та передпроектні  будуть розпочаті уже найближчим часом. Координацію робіт з підготовки та реалізації проекту покладено на Володимира Лавріна, який є керівником профільного управління облдержадміністрації та головним архітектором Львівської області.

Як повідомляє ЛОДА, питання про виділення ділянки під палац спорту у Львові залишалося найбільш проблемим ку комплексі підготовки дочемпіонату Європи з баскетболу 2015 року.

Зважаючи на  принципову позицію керівника області, вдалося реалізувати ці наміри в найкоротші терміни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *