ОСТАННІ НОВИНИ

“Грифон” намагається виштовхати нардепів із зали суду (відео)

|

Близько 15 працівників «Грифону» силою намагаються виштовхати народних депутатів із залу, де проходить засідання у справі про вбивство Щербаня  

 Як передає кореспондент «Коментарів», це їм поки не вдається, оскільки народні депутати від «Батьківщини» – Олександра Кужель, Людмила Денисова, Сергій Соболєв та інші – тримаються за лавки і столи та всіляко намагаються відбитися від бійців «Грифона». Водночас на вулиці чергують близько двох десятків бійців «Беркута» при повному обмундируванні.

 

Разом з тим, як передає кореспондент «Коментарів», працівники «Грифону» перекрили двері та  нікого не пускають до зали суду, в тому числі журналістів.

Як повідомляли «Коментарі», сьогодні о 14.00 в Київському апеляційному суді розпочався суд у справі про вбивство Щербаня, в якому мала брати участь Тимошенко.

Після того, як «Грифон» спробували видалити із залу суду народних депутатів, представнику «Батьківщини» Тетяні Слюз стало зле. Вона вийшла з залу і попросила медичної допомоги, після чого залишила будівлю суду.

Джерело відео: Liga.net 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *